Homemade blueberry cupcakes ♥

Standaard

Vandaag heb ik weer een zelfgemaakt bakseltje voor jullie! :) Wil jij deze heerlijke cupcakes ook maken? Kijk dan verder voor het recept en foto’s! ♥    

Ingrediënten:

  • 150 gr. bloem mengen met 1,5 tl. bakpoeder en snuf zout
  • 150 gr. suiker
  • 75 gr. boter
  • 2 eieren
  • 1 dopje vanille-essence
  • 125 gr. sour cream
  • 1 bakje blauwe bessen

Mix met een garde de boter en suiker door elkaar. Voeg dan de eieren toe, kluts deze erdoor en tenslotte de sour cream. Hier voeg je ook de vanille toe:

Dan doe je de bloem erbij. Dit meng je kort door je beslag met een garde. Als je bloem goed is gemengd, doe je er de bosbessen bij. Deze spatel je er rustig doorheen:

Dan is het tijd om je muffinvorm te bekleden met papiertjes en deze te vullen met het beslag. Zorg ervoor dat je de papiertjes 3/4 vult. Dan gaan ze in de oven voor ong. 20 a 25 min op 200 graden:

 

Tadaaaaaaa!!! Hier zijn ze dan!!!! Heerlijke, verse cupcakes met bosbessen. Ze zijn lekker zacht en luchtig door de sour cream. 

Laat ze even afkoelen op een rooster en daarna kan je’m versieren met een slagroomtopping zoals je ziet op foto 1

Advertenties

»

    • Hey meid, oh wat goed zeg dat je tevreden bent over de koekkies! <3
      De cupakes gaan ook zeker lukken hihi.
      Let me know.

      Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s