Herfst in een kaarsje!

Standaard

Deze 2 heerlijke kaarsjes zijn echt mijn favorieten op dit moment. Toen ik een poosje geleden een leuke, gezellige winkel bezocht om wat accessoires uit te zoeken voor mijn huisje, was het de heerlijke geur die me het eerste opviel. De geur deed me denken aan de herfst, kaneel, open haard, gezelligheid en de bomen die hun bladeren verliezen… Hmmmm… Zo gek wat een geur met je kan doen haha!

Ik liep op de verkoopster af en vroeg haar waar deze lekkere geur vandaan kwam. Snel leidde ze me naar een grote wand die vol stond met honderden kleine kaarsjes, verpakt in kleine schattige doosjes met een schattig tekstje erop. 

Verder had ze ook een paar kaarsjes in de winkel aangestoken, die ik allemaal afging. Ik hou van alles wat met kaneel te maken heeft en 2 kaarsjes voldoen daar helemaal aan. De kaarsjes die ik heb gekocht heten: “Welcome home” en “Remember when” Als je net als ik helemaal into de herfst bent op dit moment, dan is dit een vette aanrader!

De kaarsjes zijn 1,85 p/stuk en hebben 15 branduren. Verder is het belangrijk dat je ze in een klein glaasje zet, want de kaars wordt vloeibaar en olieachtig, dat verklaart ook de heerlijke geur en aroma. Ik heb ook als tip meegekregen dat je na iedere keer dat je de kaars wilt aansteken, dat je een klein tipje van het lontje af moet knippen. Dan brandt ie beter en langer..

Advertenties

»

  • Ze zijn leuk he! Ik had ze al een poosje, maar nu heb ik ze ook daadwerkelijk gebruikt haha.

   Ik heb de kaarsjes in een klein winkeltje gekocht waar ze allemaal accessoires verkopen.
   Je kan het ook kopen bij o.a. bij Formido. Of online bestellen..

   Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s